1

BOU AL HABLA XXVII

Posted by Pablo on 12:17
Doncs si soc jo, Bou al habla o mes conegut este finde com el pablisho lokisho o pablako lokako.Nomes actualitze pa dona un poc de vida a esta web oficial ultracanes.
A Vdc les coses Han canviat ja que se esta modernitzan ja que han alzat mig poble pa cambia les tuberies, pero que a este paso no se si hi hauran tuberies ja que fea un mes que no pujava i continue tot igual.
De el Rulo lokisho no se sap res i aixo que de costum pujava el divendres a les 3h. i sen anava el dilluns de mati ahi apurant les ultimes hores, a pero que es el seu cumple !!!felicitats lokisho¡¡¡
El burro va puja pero no va eixir perque esta lesionat...........( pensament personal) ..."!!p
os si que esta bobo"!!.
I per part de les xiquetes ara tenen un gat que diuen que esta embarassat, pero jo crec que es que esta gordo com una carabassa i s'ha profite que alimenten ja que li donen paella i llangostins "mare de deu que aixo Marc S nomes dine un dia al any"( paraules textuals).Pero en quant se descuiden un poc, gat cava el cuc.
Aço es un gat,per si algu no ho sap-------------------->

Doncs aço es tot ale ja dasi un mes o dos qui sap tornarem a vore una saga de bou al habla.
adeu amics i recurddeu El plagio se paga.

DEU

1 Comments


Aneu preparant el bombo i les pintures de guerra que la pròxima temporada tornarà ha haver-hi derbi amb el Cinctorres...es refunda el gloriós VdC!!

Copyright © 2009 UltraCanes