3

Historia

Posted by Marc on 21:24

La nostra lamentable historia

Etapa I: Inicis (2001-2004)

Els nostres incicis es troben en el 2001 (en realitat abans) quan Pablo Medall, que tenia 6 anys per aquella epoca va començar a jugar amb Ramon, en en tenia 7, encara que ja es coneixien de uns anys antes i en 2002, ja se'ls va afegir Miguel, que tenia 6 anys.
Pero, realment, quan va començar a afegir-se gent de veritat va ser al 2003 i al 2004 on s'afegiren Axel (8) , Marc P. (10) i Gerard (6) el primer any i Victor (10) i Adrian (7) el segon. En 2004 va ser el primer any on ja vam coincidir un grup de gent més o menys considerable.

Etapa II: Començament de la nostra ''fama'' (2004-2006)

El 2004 no va ser només l'any on ja ens vam reunir una quantitat considerable de gent, sino que també va ser quan vam començar a guanyar la nostra ''fama'' de delinquents. Aquell any vam fer una llista interminable de maleses, bromes de mal gust (per a qui les rep), etc., etc., etc.... i també vam començar a explorar el poble i els seus voltants. A part, també vam conseguir la primera, i de moment única mascota: el conill Mortadela. En 2005, tornaren les novetats, s'afegien Ismael (12) i Alejandro (11) a pesar que ja havien vingut de tant en tant en natros, i també el germà de Victor, Pablo S. (6) el més jove per aquella época. En aquest any no ferem tantes maleses com l'any anterior, pero no pararem. I per agost d'aquell any, es creava el gran club del poble: el Club de Futbol Vilar de Canes. Com a motiu de la fundació proposarem crear un grup d'animació per a l'equip i d'aquella forma ens batejarem: UltraCanes.

Etapa III: Consolidacions (2006-2008)

En 2006 continuem el proces d'ampliació i entren Raul i Marc S., els dos de 8 anys. Continuem reduint el nombre de maleses, pero continuen augmentant el grau de gravetat d'aquestes. Aquesta época es una época de consolidacions, positives i negatives.
Positives: ens fem les primeres camises, que, a pesar de ser un poc cutres, ja es alguna cosa. També es continua afegint gent i el nostre nom agafa més importancia. I entrem en internet, en Març de 2007 entrem a blogspot.es i en Juny/Juliol d'aquest mateix any canviem a blogspot.com, on encara continuem a pesar d'haver canviat una vegada el domini. En 12 mesos hem rebut unes 30000 visites. També ens começem una amistat amb una penya del Real Oviedo, Symmachiarii.
Negatives: La nostra fama de roins del poble, augmenta a una velocitat desmesurada. La gent comença a senyalar-nos amb el dit a cada problema que se'ls apareix com, per exemple, al 2007 se'ns acusa de tirar cadires de 'la moncloa' una nit de festes quan van ser una panda d'imbécils. També tenim la que considere la pitjor malesa de la nostra historia en aquest any, a pesar de ser involuntaria, el nombre de maleses s'ha reduit practicament en la seua notalitat a excepció d'alguna vegada puntual o alguna vegada que som acusats injustament. Ja en el 2008, vam acordar de no fer-nos camisetes, per a no gastar-nos vinga diners tots els anys. El any va transcorrer en general prou aburrit i sense excessiver novetats, només les que es pot permetre un poble com Vilar de Canes: es va posar en marxa el projecte de la bassa i es va continuar el del partenon.

Etapa IV: Regeneració grisa (2008-¿?)

Durant l'estiu tampoc van ocorrer grans novetats, ens vam presentar al concurs de disfresses després de anys de soportar l'insistencia de Pablo i tampoc vam ser acusats de fer moltes maleses. A part, també van començar a actualitzar en la web nova gent: Pablo, Axel, Raul, Marc S., Miguel i Victor, que encara no havie actualitzat cap d'ells. Després del estiu vam tindre la pitjor noticia: la desaparició del CFVC. Va ser una gran perduda, la del millor equip de futbol del poble, pero esperem proxima refundacio d'açi uns anys. Pero per a contrarrestar-la vam tindre de les millors: la creació del millor bolid de carreres de la historia de Vilar de Canes: el UC-movil!!

Ara ja no tenim aquella necessitat de fer-nos cabanyes continuament i hem començat amb nous projectes, com el UC-movil, les camisetes (pero bastant millors), lo de les disfresses, i les proximes tonteries que se li passaran pel cap a Pablo.

Va ser un dia historic, com el de la seva primera passejada pel poble, fent un escandol terrible i disant marques de la roda per tots els llocs. Després vam tindre considerables problemes amb una roda, pero la gran pericia del mecanic Ramon la va arreglar. També hem començat a preparar ja com serà el diseny de les Camisetes'09. Continuara, muajajajajaja....


3 Comments


me a encantado vuestra historia y desde aki os felicito por vuestro blog,y kiero animaros a k vuestro numero de fechorias siga reduciendose y tambien a k empleeis vuestro talento "k lo teneis" en realizar cosas utiles como el "UC-MOVIL"saludos desde vall d'alba..............sergio badal.......


Que pringaos que soys!! jajajajajajaj


la millo historia del mon

Copyright © 2009 UltraCanes