18

Escriu Gerard XXV

Posted by Gerard on 15:44
Hola a tots! Primer de tot: faig esta actualització completament segur que no la llegirà quasi ningú (per no atrevir-me al dir ningú) en aquestes époques, i segon, la faig per a que el mes de septembre quede un poc mes arredonit en la web...
Crec que no vos sorprendré (o aixó espero) si vos dic que no tinc ni hi ha res que contar. Si de cas, la gran''vuelta al cole'' (i, també, la ''vuelta al bancal''). A lo que estavem dient: torne (bueno, per a alguns ja s'acave, praticament) la collita de les armeles juntament amb els instituts i escoles, resumint.
Enguany no crec que l'administrador actualitze la seccio ''història'' perquè ha sigut un estiu soso, soso, soso...
Cal destacar les noves amistats i la relació oberta en el poble d'Albocàsser (i, com no, la seua piscina).
Enguany, com vaig dir en entrades ateriors donem la benvinguda a Adrian Bellés als Ultracanes i la benvinguda a la nova acoplació d'Aitor (que ningú li ha dit textualment que es Ultracanes, però bueno).
Com vaig dir jo, ho vaig tornar a dir, ho va dir Victor i no se qui mes ho ha dit, la pàgina morirà en breus dies, per no dir que ja està practicament sense visites ni comentaris. Però es la mateixa rutina que vam establir fa 2 anys: la pàgina mor, a maig se recupera poc a poc, a estiu comence la gran ronda d'actualitzacions, a septembre les actualitzacions son escasses i finalment la pàgina mor de nou xD Una rutina ''acoplada'' als nostres horaris.
I no se què mes escriure...

Evidentment, les sagues d'Adrian, Pablo, (Pablo S. no cal ni dir-ho... xD, i Marc S. tampoc), Adrian alias ''El rata'' no les tornarem a vore hasta juny, les meues seran de tant en tant i les del nostre rey no les llegirem ''continuament'' pero sempre les portem dins del cor... (I al seu quesito també). Pablo, se que me estas gravant, vale? xD.

No res, que vaigue tot lo ve que pugeu i com dirie Marc, auU!




18 Comments


jo si q lai llegida


pues io si qe la he llegit!!! be gerard, be! ia he vist qe tas fet tuenti!! jeje


el ultimo superviven tu!


muajajajajajaj


ee pulo tu qi collons eres


bear grylls fill de puta


no os paseis conmigo o sinos os tirare una boa costrictor a la cara y que os mate, despues la estrangulare y me la comere para cenar. de postre gusanos.


qi sige eise bear grylls q done la cara q el mato











PD:SI ES ALGUN DE VDC NO PASE RES PERO SI NO LO MATO


E MARC PA QE NO DIGES Q NO ENTRO A UC


GERARD T VULLC

ALBA(L)


Jajajajaj
Bou brau.
esta semana actualisare va


uuuuueeeeeeeeeeeee!!!


com pOdeu saBe qe soc jo aLe
weo q no soc bou o com se dige AP

Copyright © 2009 UltraCanes