0

Escriu Gerard XXII

Posted by Gerard on 11:39
I arriba ja la 22ena entrega de l'Escriu Gerard.

Tema principal: Final de l'estiu. Costa de dir però hi ha què fer-ho: s'acaba el 4t estiu dels Ultracanes. I es què estem a 24 d'Agost (no ho he calculat exacte) però falten unes 3 setmanes per a començar l'institut la majoria dels membres (Axel, Adrian, Adrian, Marc, Victor, Pablo, Alejandro i jo) i més poc per a començar l'escola.

Este estiu ha sigut prou ''soso''. El unic destacable: hem anat a pegar bots al circuit en la bici, hem reformat el Centre Ultra Canes 2 acceptablement, hem anat diversos dies a la piscina d'Albocàsser, hem estrenat les camisetes 2009, també s'han estrenat com a Ultracanes Aitor i Adrian, i poc més...

També destacar què hem fet la nostra 2ona participació en el Ball de Disfresses a Vilar de Canes i la participació de Marc i meua en el 2on concurs de talents. A part d'això, projectes que teniem pensats fer com anar a Les barquetes, anar al Matxorral i més projectes tipo UC-Mòbil no els hem fet. Les festes a Vilar de Canes van estar bé, amb la mort del primer bou embolat en directe a la plaça.

I ara, publicitat, com tots els dies, de les sagues Ultracanes: ara ve la GRAN ESTRENA de Adrian Bellés: Adrian, el 14 eterno, i després ve Marc Sales Badal amb Os parle Sales. Dia de estrenes!
Només resta dir... què vaje bé! I com diria Marc, AuU!



Copyright © 2009 UltraCanes