2

Escriu Gerard XXI

Posted by Gerard on 12:27
Hola! Com va tot? No res, hi ha poques coses què contar. 17 d¡agost, s'acava l'estiu, s'han acabat les festes de Vilar de Canes, han començat les d'Albocàsser, se n'ha anat Axel, ha vingut El Rata, comencen les actualitzacions del 2on any d'Escriu Gerard i poques coses més.
Este estiu hem començat a acabar la nostra ''fama negra'' de Vilar de Canes, ja què el nombre de maleses s'ha reduit totalment (si la memoria no em falla, no hem fet cap malesa considerable). Supose què es perquè la major part dels membres estem ''madurant''.
Hem començat a anar a la Piscina Municipal d'Albocàsser (per fí), com ja vam dir, hem fet amistats (una salutació a Cristina, ''La negra'', Bea, Rosana, Angela i la resta de Colla El desastre) . No cal dir què, al menys, Marc i jo l'any que ve ens farem el bono, perquè està molt bé.
Com van anar les festes? Prou bé. Opinió meua: les de l'any van ser millor, ja què enguany, degut a les lamentables condicions meteorològiques, s'han suspés bastants actes. El primer bou embolat va ser el primer en molt de temps què va ser emocionant: el van matar en directe ja què quan el tenien què fer entrar en el caixò, va caure i no es menejava. Va pasar el què l'Ajuntament no tenia ganes que passara: un altra multa per matar un bou en la Plaça. El segon bou embolat: aborrit, com sempre.
Destacar què les xiquetes ens van pedir ser Ultracanes. A partir de ahí vos ho podeu imaginar... tot.
Dir que el lloc web d'Ultracanes està morint per segons: Eugenio se va agafar vacacions.
I, com tots els dies, adelantar que a continuació vindrà una nova i... (millorada, no) entrega de Bou al habla. I proximament, s'estrene Adrian Bellés (Beltrán no, Marc s'ha equivocat a les caricatures) escrivint una nova saga: Adrian, el 14 eterno.
I com diria Marc,
AuU!!

Copyright © 2009 UltraCanes