9

Escriu Gerard XX: Un any.

Posted by Gerard on 12:41
Per aquestes dates estiuenques de 2.008, Marc se disposava a que actualitzaren més membres (apart d'ell) a la pàgina web. A la pàgina web que hem anat construint tots durant aquest any (sobretot, encara què va nàixer el 2007). La web ha estat formada per, el que avui en dia ho coneixem per ''Sagues'': Bou al habla, Axelito al aparato, Al teclado Pablo S, Os parle Sales, Os parle Miguel, Comentari del Rey i... Escriu Gerard. Si, la saga menys ''cómica'', la saga que reflecteix l'actualitat UC, la saga que més edicions ha tingut, la saga que avui cumpleix un any... Podria seguir diferenciant-la, pero me quedo en que avui, Escriu Gerard, fa un any. Fa 365 dies que vaig escriure Escriu Gerard per primera vegada, l'edició primera... 20 edicións des d'aquell 28 de juliol de 2.008. Algunes més extenses, algunes mes curtes. Algunes més aborrides, algunes més entretingudes. Algunes amb coses per contar, algunes amb poca imformació...


Fa un any vaig estrenar la saga, amb apenes anunciant l'inici d'Escriu Gerard, (ja qué ja havia actualitzat abans amb una entrada de nom: Avui me toque a mi!) i no volia que el seu 1er aniversari siga igual, volia celebrar el esforç sembrat al llarg de 12 mesos, 365 dies, milers i milers d'emocions.


Al llarg dels mesos, aquesta saga ha anat agafant importància en la web, ja que dona un cert impacte veure la quantitat de versions que ja s'han publicat (en aquest cas, vint) i la gent s'animava a llegir-la, però tot i això donava menys impacte que altres sagues humoristiques, ja que, irònicament o no, al llarg d'este any han aconseguit donar gràcia i han aconseguit que els lectors esperen amb impaciencia i ànsies la propera versió.
Com no, enhorabona a totes elles.!


He parlat de tot: els projectes que hem fet cada estiu, s'ha anat repassant al llarg de la setmana festiva del poble la programació d'aquesta, els fets més impactants que s'han produit en cada uns dels dies i nits d'estiu... I com no, els tipics comentaris que me feia Raul, mentre jo escrivia, per a que ho publiqués (com, per exemple, l'UC-Avió), anècdotes (com que un dia vaig estar 13 vegades escribint el mateix Escriu Gerard XVII degut a la fatal conexió als ordinadors del poble i que cada vegada que ho intentava publicar se borrava), ha hi hagut ocasions en que me descontava i no sabia en quin Escriu Gerard anava, dies que no sabia que escriure, dies que tenia tant a contar (Escriu Gerard XVII) que havia fet l'actualització més llarga de la web... Pareix una tonteria i que m'estic flipant molt, ho se, no cregeu que no.
I com no, dir què este dijous (més ben dit, divendres i dissabte) comencen les festes a Vilar de Canes: N'em a baks, esteu convidats.
Ja només queda, a aquestes altures, destjar a Escriu Gerard un feliç aniversari.

Atentament, Gerard.


I, com fa 1 any que ho dic, ho tinc que dir avui també...
Com diria Marc:
AuU!!

9 Comments


Que bonico, se me cauen les llagrimes


meravellos
ola es molt bonico es beutifol.i com diria jo oblap dew

Escriu Gerard: 1 any says:

Jaja...
Gràcies Oblap, gràcies Marc xD

PD: Vaig a baks!!!


precios, emocionant

les teues cosines!! says:

:DDD

les teues cosines!! says:

:DDD


x cert ya podeu tindre por juju q l divndres stik alli donan x cul!!

Vos VUllc!!!:D:d


AL TECLADO PABLO S.

Copyright © 2009 UltraCanes