3

Escriu Gerard XVII

Posted by Gerard on 16:21
Les exclusives han envaït l'Escriu Gerard XVII... Per tant, esta entrada està dividida en parts o temes.



  • TEMA 1: Projectes d'Estiu 2009 ja quasi començats. Com tots ja sabeu, el 4t estiu dels UltraCanes com a colla ja ha començat, i amb ell, els projectes d'enguany.


Tot va començar el passat dissabte (si no m'equivoque) quan Victor, Pablo S., Ramon, Marc P. i jo vam anar a El Masico d'excursió. Primerament, voliem anar a altres llocs que estan bastant més lluny, però sobretot per la calor, vam decidir anar a este mas.
I dic projectes ja quasi començats perquè el passat dilluns 13, si calcule bé, vam decidir anar el dia seguent a la piscina, pero degut a que Marc P. tenia (i, evidentment, té) bronquitis i que a la mare de Ramon no li feia massa gràcia, ho vam deixar per a demà, per a aquest cap de setmana, o ja per a un altra setmana.
Més projectes: anar al Matxorral d'excursió, el projecte preferit de Marc P., per tant esperarem a que se li pase la bronquitis i a ser un bon grup d'UltraCanes per a anar.
I un altre: anar a les barquetes on vam anar fa dos anys a la volta a peu de festes, i aquesta es l'excursió preferida de Pablo M., per tant es obvi que ens esperarem a que puje i a ser un considerable grup de gent per a anar, algo paregut al Matxorral.
Bueno, després estaria preparar les disfresses per al ball de festes, segons me diu Raul fer l'UC Avió, ficant-li ales de corcho a una bici i pintar-la de roig i negre...; i després les típiques excursions totalment improvisades (paregut al dia que vam anar a El Masico) que, lògicament, no les puc explicar avui encara.


  • TEMA 2: Festes. I amb l'arribada de l'estiu també venen les típiques festes de Vilar de Canes...

De festes? Hi ha moltisimes noticies pero totes molt poc importants. Per tant, diré alguna. Primerament, que ja se saben els primers (se pot i, evidentment ho faran, presentar més gent encara o es pot desapuntar algú) que participaran al II Concurs de Joves talents locals. Els primers en apuntar-se quasi segur són Marcelo, Ramon, Raul, David, Marc S., Marc P., Oscar, Adrian Bellés (Borriol) i, bueno, supose que...jo. Repetisc: la situació es pot afirmar, quasi, que variarà, per tant no asegure res.
Més coses: este dissabte pensarem que farem definitivament al Ball de Disfresses.
I parlant del Ball de Disfresses: Raul, (reporter expert d'Escriu Gerard xD) ens ha parlat sobre que se disfrassaran les xiquetes, que, lògicament no ho vaig a dir per dos raons: no es just destapar la il.lusió que li estan ficant elles, i, el més evident: que ho ha dit Raul, i fiar-se d'ell... Bueno, i també ens ha dit de que se disfrassarà Carla amb els seus pares.
Que dir més... Que com sabreu les festes comencen el dia 30 i acaben el dia 10 d'agost. I si tinguera temps, seria capaç de dir-vos el programa de festes. Llegint el de l'any passat, qualsevol cosa...



  • TEMA 3: Publicitat. Pués això.

I, per acabar, un poc de publicitat: Ramon i els altres DJ's demà celebren el Festival Masia Sastre, de música màquina, i el nostre DJ Hunter, com és d'esperar, ''punche'', com diu ell. Que si voleu anar, es al Mas del Sastre i l'entrada es gratuïta, aixina que anem a fer-los un poc de propaganda, pobrets...
I no m'en podia anar i clikar a ''Publica un missatge'' sense publicitar COMENTARI DEL REY!! Que ha tornat amb la seua 5ª versió (encara que com ha explicat Marc, es tan sols un resúm/esquema per la lamentable conexió a Blogger.com a els ordinadors de l'Ajuntament).


I per acabar, recordar que el dia 28 d'aquest mes Escriu Gerard fa 1 any...!

I com diria Marc
AuU!

PD: Bon estiu!!






3 Comments


esta muy currao pero esqe tanto trozo ensegida me canso
dew oblap


me alegro de qe cumplas 1 año
chao
victor

el qe diu qe li han dit qe says:

mu xulo
t lo as currao jerry
dew

Copyright © 2009 UltraCanes