0

Escriu Gerard XVI

Posted by Gerard on 16:53
Hola de nou a tots! Aci estrene l'Escriu Gerard 16. Coses que contar? Com sempre: poques. Que encara que ha começat l'estiu no hi ha massa gent, al poble, pero ja hi ha moltes comparat amb el passat any.
Coses que parlar: que Pablo (o Bou) ha publicat el seu 8è i 9è Bou al habla en els que parla (o intenta parlar) sobre asumptes pendents amb la Torre, entre altres.
Hi ha que dir que al poble ens hem inventat una tonteria més: el famós botipilla, com bé va dir Bou al habla, en el que es tracta de saltar per les parets de la nova Moncloa (o com li diem nosaltres: el corralet de pedra) a Vilar de Canes, que per cert, ha fet l'alcalde davant de sa casa. I poques coses més.
Projectes per a este estiu? Pregunteu-li a Pablo, que jo no se res xD.
Bueno, no res, que prompte serà 28 de juliol: començament de Festes i un a
ny d'Escriu Gerard!

Cal dir que ens han arribat noticies de que els Guillamón no pujaran a festes, sino una o dos setmanes després.
I que prompte començarà a pujar la gent.
Però no podia acabar este Escriu Gerard (bastant breu, per cert) sense dir que, segons Raul, ''els obrers treballen a la piscina de dia i de nit''. Bueno, si ell ho diu...
Això em recorda al possible dibuix per a les camisetes que va fer Marc P., com vau poder vore en entrades anteriors, en el que es veu un grill (llangosto, te pinta de ser lo mateix) disfrutant '''d'una agradable estada a la piscina de Vilar de Canes'' . Ací el teniu:


















I que pronte Sant Fermí!







I hasta ací el Escriu Gerard XVI del 2 de juliol.
Fins la propera actualització!
I com dirie Marc:
AuU!


Copyright © 2009 UltraCanes