0

Escriu Gerard X

Posted by Gerard on 19:06
Hola a tots! Bon dia o bona vesprada. Com va tot? Hi ha poca cosa que contar, la veritat, pero Marc em replica que actualitze... Bé, tindré que començar en el tema principal: Nadal.
Si, si... Nadal ja ha arribat, o quasi, i no cal estudiar una carrera per donarse'n conte, només cal eixir al carrer i veure les ''llumenetes'' típiques de Nadal (en Vilar de Canes no, clar) i la gent comprant acceleradament (tot i que estem en crisi) els tipics menjars de Nadal, com poden vindre a ser els torrons o els joguets que se supose que per als mes menuts els portarà demà ''Papá Noel'' o el 6 de gener els tres reis mags, es així?
I ja que estic parlant de Nadal, parlem (o no) de la Loteria de Nadal, que any rere any segueix sense tocar, que li anem a fer. I esquè hi ha gent de tot, inclós gent que fica un dècim a la llavadora i després es premiat, i com diu el refrany, ''la millor Loteria que et pugue tocar es la salud'', el típic refrany que diu la gent major i acaba sent veritat, no creus?
Eixint una miqueta del tema: no cregues que estic escrivint des de Castelló, ho faig des de Vilar de Canes, logicament.
I tornant a entrar en el tema...: repassem els dies festius que s'aproximen:
demà es Nochebuena, l'altre Diadenadal (no mires així la pantalla, es veu que el ''Dia de Nadal'' ara s'escriu tot junt), el 31 Nochebuena*, el 1 el cap del 2009, el 6 reixos... I el mes important (o no): el 29 el meu aniversari, yeah...
No se que mes ficar, bueno, si, que quede en la memoria que el dia 23 de desembre a les set i mija PM s'ha escrit E. Gerard X!

Com dirie Marc:
AuU



(*): Diuen que per a que et done sort el 2.009 cal portar roba interior roja si vols tindre prosperitat en l'any, treure les maletes a la porta de casa et portarà viajes i menjarse el raim a temps en les campanades et portarà sort en general, tot açó el dia de Nochevieja, pero et torne a dir, ho diu la gent, es un rumor.

Copyright © 2009 UltraCanes